Alles over Veripart

Inhoudsopgave

Wat is Veripart voor merk?

Veripart is een merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van accessoires en onderdelen voor digitale apparaten, met name voor mobiele telefoons, laptops en tablets. Het bedrijf werd opgericht in 1998 en heeft sindsdien voortdurend nieuwe producten op de markt gebracht waaronder koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties.

Veripart heeft zich gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige, duurzame en betaalbare producten die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld. Het merk heeft een breed scala aan producten, waaronder koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties, opladers, kabels, batterijen, screenprotectors en cases.

De missie van Veripart is om te voldoen aan de wensen van klanten met betrekking tot betrouwbare, innovatieve en functionele producten van hoge kwaliteit. Veripart is marktleider in zijn branche en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd bij klanten vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding en de uitstekende klantenservice.

Waar komt Veripart vandaan?

Veripart is een Nederlands merk van huishoudelijke apparatuur, gespecialiseerd in koelkasten en vriezers. Het bedrijf is opgericht in 1998 en is gevestigd in Nederland. Dit merk wordt verkocht door Coolblue Nederland en Belgë. Veripart is een merk dat gespecialiseerd is in produceren van koelkasten en vriezers met een focus op betaalbare prijzen en efficiënte energiebesparingstechnologie.

Waarom is Veripart zo goedkoop?

Er zijn meerdere redenen waarom Veripart zo goedkoop is. Ten eerste hanteert het bedrijf een efficiënte productie- en distributieketen, waardoor de kosten laag worden gehouden. Ten tweede wordt er met een klein team gewerkt en worden er geen dure marketingcampagnes gevoerd, wat de kosten nog verder drukt.

Ondanks de lage prijzen doet Veripart geen concessies aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. Dankzij deze strategie weet Veripart zijn klanten al jarenlang tevreden te stellen.

Is Veripart een goed merk?

Veripart is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan de aankoop van Veripart koelkasten en vriezers.Eerst en vooral biedt Veripart een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en probleemloos te werken. Ze bieden ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wat betekent dat u waar voor uw geld krijgt.

Ten tweede is Veripart een merk dat zich richt op innovatie en nieuwe technologieën. Dit betekent dat u met deze producten de nieuwste en beste functies en technologieën in huis haalt.

Tot slot biedt Veripart uitstekende klantenondersteuning en after-sales service. Als u problemen hebt met een product, kunt u rekenen op snelle en deskundige service. Overall, Veripart is een betrouwbaar en veelzijdig merk dat aan de behoeften van de meeste huishoudens kan voldoen.

Wie maakt Veripart?

Het Nederlandse merk Veripart wordt gemaakt door Coolblue B.V. Coolblue.nl en .be zijn dan ook de enige die het merk veripart verkopen.

NIEUW!!!

Veripart heeft sinds kort een nieuw model uitgebracht! Het gaat namelijk om de Mini tafelmodel koelkast Veripart VPMKK50D en Mini tafelmodel vriezer Veripart VPMVR50D.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPMKK50D

Veripart VPMKK50D – Koelkast 46 liter

Best deal at: coolblue.nl
169.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPMVR50D

Veripart VPMVR50D – Mini vriezer 31 liter

Best deal at: coolblue.nl
169.00

De Veripart mini variant is een combinatie van een top prijs-kwaliteitverhouding en energiezuinigheid. Je hebt namelijk voor nog geen 200€ een koelkast of vriezer met een energieklasse D. Zo verbruik je niet alleen weinig maar ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu.

 • Ze hebben allebei de volgende afmetingen: HxBxD: 49.6 x 47 x 44.7 cm.
 • Zijn zeer stil.
 • Hebben een afgedekte condensor voor een optimale werking en minimaal onderhoud.

Kortom, mis jij net een beetje koel of vriesruimte? Of zoek je iets kleins voor een nog kleiner bedrag? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

1

Veripart koelkasten

Veripart koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, bieden voldoende opbergruimte en zijn energiezuinig. Met hun strakke ontwerpen kunnen Veripart koelkasten naadloos opgaan in elk modern interieur, terwijl ze ook milieuvriendelijk zijn. 

Veripart Amerikaanse koelkasten

Er bestaan, tot de dag van vandaag, twee Amerikaanse koelkast modellen van het merk Veripart. Beide modellen bestaan in twee kleuren (zilver en zwart).

 • Veripart VPSBS177Z / Veripart VPSBS177B: Deze Amerikaanse koelkast heeft een totale inhoud van 562 liter (359 + 203). Dankzij een middenklasse bouwkwaliteit heb je extra lang plezier van je koelkast.
 • Veripart VPSBSW177B / Veripart VPSBSW177Z: Dit model heeft een inhoud van 529 liter (344 + 185) en beschikt over een waterdispenser. Deze koelkast houdt de temperatuur constant en heeft een energieklasse E. 

Verschillen: Het grootste verschil tussen deze twee modellen is dat de Veripart VPSBSW177B en VPSBSW177Z beschikken over een waterdispenser terwijl de Veripart VPSBS177Z en VPSBS177B niet. Een ander verschil is de bouwkwaliteit. Het model zonder dispenser heeft een middenklasse bouwkwaliteit waardoor hij sterker is en langer meegaat. 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPSBS177B
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
649.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPSBS177Z
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
599.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPSBSW177Z
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
729.00

Veripart 1-deurs koelkasten

Wanneer je een goedkoop kastmodel koelkast zoekt zonder al te veel technologie en met een hoge kwaliteit, dan is Veripart een goede keuze. Hieronder zul je zien dat Veripart twee 1-deurs koelkasten heeft tot nu toe. 

 • Veripart VPKK170W / Veripart VPKK170Z: Dit is een ruim model met een inhoud van 331 liter. Het is een hoge koelkast van 170 cm en is ingedeeld met zes plateaus, vijf deurvakken en een groentelade. Je kan kiezen of je dit model in het wit of zilver wilt.
 • Veripart VPKK143W: Dit ultra goedkope model onder de 300€ heeft een inhoud van 242 liter. Het is een simpel model met binnenverlichting en een vrij laag energieverbruik.

Verschillen: Beide modellen zijn identiek als het gaat om technologieën en techniek, alleen is de Veripart VPKK143W bijna 100 liter kleiner dan de VPKK170W en VPKK170Z.

Veripart tafelmodel koelkasten

Veripart tafelmodel koelkasten zijn kleine koelkasten die zijn ontworpen om op een aanrechtblad of tafel te worden geplaatst. Deze koelkasten zijn perfect voor kleine ruimtes zoals appartementen, studentenkamers of kantoren.

Veripart tafelmodel koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan uw behoeften en stijl te voldoen. Ze zijn efficiënt en hebben een laag energieverbruik, wat goed is voor het milieu en uw portemonnee. De meeste modellen hebben een klein vriesvak voor het bewaren van ijsjes of restjes bijvoorbeeld. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Over het algemeen zijn Veripart tafelmodel koelkasten een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, efficiënte en compacte koelkast.

 • Veripart VPKK701: Met een inhoud van 133 liter is dit model zeer ruim voor een tafelmodel koelkast. Dankzij luchtcirculatie wordt de koude lucht op een perfect gelijkmatige manier verdeeld. Dit zorgt voor een extra goede conservatie. Ook is dit model ultra zuinig en gemaakt van sterk materiaal waardoor je er extra lang plezier van hebt.
 • Veripart VPKV701: Met een energieklasse D is dit model het zuinigst van allemaal. Hij beschikt over een vriesvakje van 13 liter zodat je precies genoeg ruimte hebt voor het invriezen van restjes of ijsjes bijvoorbeeld. 

Verschillen: Beide koelkasten zijn ultra zuinig en hebben een energieklasse D. Het zijn dezelfde koelkasten alleen heeft de Veripart VPKV701 een vriesvakje terwijl VPKK701 dat niet heeft. Hierdoor is de netto inhoud van de koelkast zonder vriesvakje groter.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPKK701
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
249.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPKV701
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
259.00

Deze tafelmodel koelkasten zijn erg populair en worden het meest gekocht bij Veripart.

 • Veripart VPTMKK852: Dit model bestaat in drie kleuren (wit, zilver en zwart). Ook kan je kiezen of je dit model met of zonder vriesvakje wilt.
 • Veripart VPTMKV85: Deze tafelmodel koelkast heeft een vriesvakje van 13 liter. Hierdoor is de koelruimte iets kleiner maar blijft toch 93 liter.
 • Veripart VPTMKK85Z: Dit model is zilver, heeft een inhoud van 130 liter en heeft een energieklasse E.
 • Veripart VPTMKK85B: Zwarte tafelmodel koelkast met een inhoud van 130 liter. Het is het goedkoopste model tussen de tafelmodel koelkasten en is zeer populair.
 • Veripart VPTMKV85B: Deze koelkast heeft een vriesvakje van 13 liter.

Verschillen: Dit koelkast model bestaat in drie kleuren en kan wel of geen vriesvakje hebben. Dat zijn de enige verschillen.

De twee tafelmodel koelkasten hieronder hebben een energieklasse E en behoren tot de kleinere modellen van Veripart.

 • Veripart VPTMKK48W: Tafelmodel koelkast met kleine afmetingen (HxBxD: 86.4 x 47.2 x 44.6 cm) en een inhoud van 93 liter.
 • Veripart VPTMKV48W: Koelkast met vriesvak van 12 liter. Gemakkelijk overal te plaatsen en heeft binnenverlichting.

Verschillen: De inhoud van de Veripart VPTMKV48W is kleiner doordat hij over een vriesvakje bezit. Heb je liever iets meer koelruimte? Kies dan voor de Veripart VPTMKK48W.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPTMKV48W
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
179.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPTMKK48W
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
179.00
2

Veripart vriezers

Veripart biedt een reeks hoogwaardige vriezers aan die perfect zijn voor het opslaan en bewaren van voedselproducten gedurende langere periodes. Ze zijn ontworpen om optimale koelprestaties en energie-efficiëntie te bieden, terwijl ze ook handig en gebruiksvriendelijk zijn. Met functies zoals verstelbare planken, temperatuurregeling en ruime interne compartimenten zijn Veripart vriezers ideaal voor alle soorten huishoudens, van kleine gezinnen tot grote. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende maten en stijlen om aan een verscheidenheid aan voorkeuren en budgetten te voldoen. Of u nu een vriezer nodig heeft voor thuis, op kantoor of voor uw bedrijf, Veripart heeft een oplossing die aan uw behoeften zal voldoen en uw verwachtingen zal overtreffen.

Veripart vrieskasten

Er bestaan tot vandaag twee Veripart vrieskasten. Ze hebben allebei precies dezelfde afmetingen (HxBxD: 144 x 55 x 60 cm) en beschikken alle twee over luchtcirculatie. Hierdoor wordt de koude lucht op een constant en gelijkmatige manier verdeelt waardoor het overal even koud is.

 • Veripart VPVR144NFD: Met een energielabel D, is dit een energiezuinige vrieskast. Zo bespaar je op je energierekening en ben je goed bezig voor het milieu. Verder heeft dit model een inhoud van 161 liter waardoor hij groot genoeg is voor een gezin van ongeveer drie personen.
 • Veripart VPVR144NFE: Vrieskist met een No Frost systeem waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit model beschikt over een energieklasse E en heeft een middenklasse bouwkwaliteit waardoor hij lang meegaat.
 • Veripart VPVR186NFD: Net als de VPVR144NFD, heeft dit model een energieklasse D waardoor je weinig stroom gebruikt en milieubewust bezig bent. Met een hoogte van 185 cm en een inhoud van 274 liter kunt je een hele hoop boodschappen invriezen.
 • Veripart VPVR186NFE: Dit model is identiek aan de Veripart VPVR186NFD maar dan met een energieklasse E. Zo bespaar je iets minder op je energierekening.

Verschillen: Deze twee vrieskasten zijn identiek op een specificatie na: de energieklasse. Zo is de Veripart VPVR144NFD een stuk zuiniger waardoor je jaarlijks een hoop geld bespaart.

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Veripart VPVR186NFD
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
679.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
Veripart VPVR144NFD
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
429.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Veripart VPVR144NFE
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
449.00

Veripart tafelmodel vriezers

De Veripart tafelmodel vriezers hebben kleine afmetingen waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn. Kies voor een energiezuinig model om een hoop geld te besparen aan stroomkosten.

 • Veripart VPTMVR85C: Maak een duurzame keuze en kies voor dit model. Met een energieklasse C is dit model ultra zuinig. Deze vriezer is een toppertje onder de tafelmodel vriezers, zeer populair bij Veripart. 
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPTMVR85C
Deal
 • Vrijstaande tafelmodel vriezer 87 liter
 • Energieklasse C - 105 kWh/jaar (42 euro) - 40 dB
 • Geen luchtcirculatie - 6x per jaar ontdooien
 • Afmetingen HxBxD: 85 x 55 x 58 cm - 37 kg
Best deal at: coolblue.nl
 • Veripart VPVR701: Dit model heeft een energieklasse D waardoor hij erg energiezuinig is maar toch net iets minder dan de Veripart VPTMVR85C hierboven met een energieklasse C.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPVR701
Deal
 • Tafelmodel vrieskast 85 liter met luchtcirculatie
 • Energieklasse D (goed voor het milieu) - 131 kWh/jaar (52€)
 • Vrij stil - Afgedekte condensor - Afneembaar bovenblad (83 cm)
 • Vriest snel in (10 kg/d) - 15 uur bewaartijd bij stroomuitval
 • Drie lades - Omdraaibare deur - HxBxD: 85 x 55 x 57 cm
Best deal at: coolblue.nl

Het verschil tussen de twee tafelmodel vriezers hieronder is de inhoud. Zo kun je zien dat de Veripart VPTMVR852 een inhoud heeft van 85 liter en de Veripart VPTMVR85 een inhoud van 98 liter. Beide vriezers gebruiken dezelfde techniek en beschikken allebei over drie doorzichtige vrieslades. 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPTMVR85
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
269.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPTMVR852
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
199.00
3

Veripart koel-vriescombinaties

De koel-vriescombinaties van Veripart zijn ontworpen om maximale opslagcapaciteit te bieden en tegelijkertijd het energieverbruik te minimaliseren. Deze koelkasten hebben een modern ontwerp met verstelbare planken en lades om ruimte optimaal te benutten. De koel-vriescombinaties maken gebruik van geavanceerde technologie om de perfecte temperatuur en luchtvochtigheid in zowel de koelkast als de vriezer te behouden, waardoor uw voedsel langer vers blijft. Bovendien zijn de koel-vriescombinaties van Veripart gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, met functies zoals No Frost en gemakkelijk verwijderbare planken en lades. De Veripart koel-vriescombinaties zijn een uitstekende keuze voor elk huishouden dat op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte koelkast en vriezer combinatie.

Deze koel-vriescombinatie bestaat in drie verschillende kleuren (wit, zilver en zwart). Het is een groot model met een totale inhoud van 253 liter. Zo heb je genoeg opslagruimte tot je beschikking. Dankzij een energieklasse D is dit model zeer zuinig waardoor je weinig stroom verbruikt. Hierdoor bespaar je op je energierekening en draag je een steentje bij aan het milieu. Ook heeft deze koel-vriescombinatie luchtcirculatie voor een perfecte verspreiding van de koude lucht en No Frost. Dankzij dit systeem blijft ijsvorming weg waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Kortom, dit is een top model!

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPKVC180B
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
449.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPKVC180Z
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
449.00

Op zoek naar een grote koel-vriescombinatie voor een heel klein prijsje? Dan is dit model misschien wel iets voor jou. Dankzij een inhoud van 262 liter heb je genoeg ruimte voor wekelijkse boodschappen voor vijf personen. Ook dit model heeft luchtcirculatie. Zo wordt de koude lucht op een constante en gelijkmatige manier verdeeld waardoor het overal even koud is. Let op! In vergelijking met het model hierboven, moet deze koel-vriescombinatie twee keer per jaar worden ontdooid.  

Dit Veripart koel-vriescombinatie model is het simpelste van de drie. Hij heeft namelijk geen luchtcirculatie waardoor de temperatuur lichtjes kan schommelen. Ook heeft dit model geen No Frost systeem maar Low Frost. Hierdoor moet je het vriesvakje een tot twee keer per jaar ontdooien. 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPKVC144Z
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
349.00

Verschillen: De Veripart VPKVC180W / VPKVC180Z / VPKVC180B heeft een energieklasse D terwijl de andere twee modellen een energieklasse E hebben. Hierdoor is hij een stuk zuiniger en zal in een paar jaar het verschil in prijs met de andere modellen snel terug verdienen. Ook heeft deze koel-vriescombinatie No Frost waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Dat is bij de Veripart VPKVC176W / VPKVC176Z en  Veripart VPKVC144W / VPKVC144Z niet. Deze modellen moet je ongeveer twee keer per jaar even ontdooien. 

Wil je graag dat het vriesvakje bovenin zit? Dan is de Veripart VPKVC143 misschien wel iets voor jou. Met een inhoud van 211 liter heb je vrij veel ruimte tot je beschikking. Het vriesvakje hoef je dankzij Low Frost nog maar een of twee keer per jaar te ontdooien. De koude lucht wordt via luchtgaten verdeeld. Hierdoor is het overal even koud en ontstaan er geen temperatuurschommelingen. Dankzij zijn kleine afmetingen is hij ideaal voor in een kleine keuken of studentenkamer. 

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veripart VPKVC143
Deal
 • Koel-vriescombinatie van 211 liter - 170 + 41 liter
 • Luchtcirculatie - Low Frost (2x per jaar ontdooien)
 • Energieklasse E - 176 kWh/jaar (70,4 euro) - 41 dB
 • Afmetingen HxBxD: 143 x 54 x 55 cm - 40 kg
Best deal at: coolblue.nl
4

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen is Veripart een goed merk met een hoge kwaliteit voor een laag prijsje. Ook heb je kunnen zien dat Veripart bestaat uit drie productgroepen: koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties. Iedere categorie bestaat uit meerdere producten zodat je altijd genoeg keuze hebt.

Laat ons weten wat u vind!

   Leave a reply

   Koelkastvriezer
   Logo
   Compare items
   • Koelkasten (0)
   • Vriezers (0)
   • Koel-vriescombinaties (0)
   • Wijnkoelkasten (0)
   • (0)
   Compare